22.6.2015 Jaakko Ojanen

Lifehair avustusta kansainvälistymiseen

Life hariLifehair – avustusta Kiinan markkinoiden valloittamiseen

Lifehair Oy on Ylöjärveläinen valmistavaan kemianteollisuuteen keskittynyt pk-yritys. Vuoden 2014 alussa yritys alkoi suunnitella toimintansa laajentamista ja näki Kiinan alati kasvavat markkinat kaikkein houkuttelevimpana. Kansainvälistymisprojektin sisältö oli yritykselle alusta asti selkeä, se tulisi sisältämään kohdemarkkinoille räätälöidyn tuoteperheen kehittämistä sekä kattavien markkinatutkimuksien teettämistä.

Hankkeen rahoitusta laskeskellessa, yritystuet tulivat ensi kertaa mieleen ja ne vaikuttivat varsin houkuttelevilta. Mutta eri vaihtoehdot ja niiden koukeroiden selvittäminen vuorostaan muodostui ylitsepääsemättömäksi viidakoksi. Tästä syystä yrityksen toimitusjohtaja Ilpo Laurila kääntyi meidän palvelumme puoleen.

Kartoitimme parhaat vaihtoehdot Lifehairille parhaat vaihtoehdot ja lopulta päädyimme laatimaan hakemuksen ELY-keskukselle. Kesään mennessä saimme päätöksen hyväksytystä hankkeesta. Avustus kattoi 50% hyväksytyistä kustannuksista, joihin lukeutui

  • ulkoistettua tuotekehitystä
  • asiantuntijapalveluita markkinatutkimuksien teettämiseen
  • sekä ulkomailla järjestettävien messujen osallistumiskustannuksia

Projekti toteutettiin aikataulussaan ja avustuksen maksatus hoidettiin pakettiin vuoden 2015 keväällä.

Otin yhteyttä iRahoitukseen ja se kannatti. Heidän avullaan saimme pienellä vaivalla haettua kansainvälistymis- ja tuotekehitysavustuksen, joka kattoi 50 % meidän kaikista hankkeen aikana syntyvistä kustannuksista.

Parasta tässä oli, että iRahoituksella meitä opastettiin parhaiden vaihtoehtojen valinnassa ja hakemukset tehtiin valmiiksi.

Ilpo Laurila, toimitusjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Autamme sinua hakemaan yritystukea - 100% rahoitustakuu!

Kerro meille tilanteestasi ja me kerromme veloituksetta kuinka sinun kannattaa edetä!